dimarts, 13 de juny del 2017

PROJECTE FINAL DEL TERCER TRIMESTRE: RETRAT AUDIOVISUAL

El nostre video consisteix en el retrat audiovisual d'una noia que es diu Mala (MArta i LAura), i la seva personalitat es un mix de les nostres. En aquest video, vam plasmar les nostres manies i coses que no ens agrada pero utilitzant un personatge fictici.

Abans d'aquesta idea, la meva companya Marta i jo, vam tindre moltes més, pero no va ser fins al final de la classe, on vam fer la pluja d'idees, que se'm va acudir l'idea de fer el retrat d'aquesta manera. Vam decidir que la persona que sortiria al video seria una altra, perquè cap de les dues volia sortir al video.

Vam apuntar totes les coses que ens agradaven o que odiavem i seguidament, vam escollir les que ens semblaven més fàcils, de gravar o que eren les més chules i les vam ordenar. El problema va ser que no sabiem, qui podria interpretar el paper, fins que un día, al demanar-li la càmara, a una companya de la altra franja de cultura audiovisual, també li vam preguntar si voldria sortir. Elena, va acceptar tot i que li vam explicar, tot el que hauría de fer i que hauria de portar una perruca rosa.

Vam crear l'escaleta, i el guó tècnic, i vam decidir on grabariem totes les escenes. Les escenes d'interior a la casa, les gravariem a la meva casa i les del exterior. a la casa de la Marta.

Moltes escenes de les que voliem gravar, les vam haver de treure o modificar. Per exemple, voliem gravar una escena al supermercat, pero com no ens van deixar, la vam canviar i la vam gravar a la meva casa.

Vam tindre alguns problemes, com quan vam haver d'esperar a que s'enviessin tots els videos o quan un dia ens vam deixar la perruca a casa. També vam tindre problemes amb el principi del video i amb els sons i la música que utilitzariem, pero al final, ho vam aconseguir i estem molt orgulloses del nostre projecte, encara que sabem que algunes coses es podrien millorar.

Aqui us deixo la URL del nostre video:
https://www.youtube.com/watch?v=cvQOr1K3bgI

TRAILER TOT EL CURS