dissabte, 5 de maig del 2018

QUÈ HE APRÉS SOBRE MI, ELS ALTRES I EL MÓN?

Durant els dos cursos que he fet de Cultura Audiovisual, he aprés diferents coses sobre els meus companys, el món i jo.

Gràcies a l'assignatura he aprés diferents aspectes del món que abans ignorava o no donava importància. Abans de començar Cultura Audiovisual, ja m'agradava el cinema i la televisió, però ha sigut gràcies a ella, que ara se que em vull dedicar a això. I no solament m'ha obert camí sobre en quin mon vull treballar, si no que també m'ha ajudat a escollir a quina part del procés em vull dedicar: la fotografia. He descobert que m'agrada molt la fotografia i que en la meva ment, el que fa que una pel·lícula sigui de bona o mala qualitat son els plans, la llum i la utilització del color (aspectes als que abans no donava importància).

He aprés sobre la història del cinema i he descobert nous directors. He aprés a analitzar imatges fixes i en moviment. Gràcies a la assignatura tinc un nivell bàsic en Photoshop. Però el més important per a mi es haver après com realitzar un projecte audiovisual i la importància de tots els membres del grup en el procés. 

També hem aprés a ser espectadors crítics amb el món que ens envolta, ja sigui virtual o real. A qüestionar-nos les coses que veiem a la televisió o les coses que ens diuen i crec que parlo per molts dels meus companys, que ha sigut a partir d'aquesta assignatura, que molts s'han plantejat la imatge que tenen a les xarxes socials. 


Al formar part d'una assignatura que desenvolupa la part dreta del cervell, he tingut la oportunitat de descobrir la creativitat de molts companys i admirar el seu treball.

En resum, gràcies a aquesta assignatura el batxillerat, se m'ha fet més lleuger, perquè de entre totes les assignatures que faig, aquesta es la meva preferida i a la que hem vull dedicar en un futur. La assignatura no m'ha decepcionat de cap manera i això m'agrada, perquè va ser unes de les raons per les que em vaig canviar d'institut per fer el batxillerat.

Gràcies Elo 💜