dissabte, 8 d’abril del 2017

UNIVERSITAT BLANQUERNA: TALLER DE TELEVISIÓ


El dia 14 de març, el mateix dia que vam anar al CaixaForum, vam visitar la universitat Blanquerna per fer un taller sobre la televisió i el cinema. El taller el vam fer a un plató que tenia la universitat, que era utilitzat per les seves classes.

Els homes que ens ho van explicar tot eren professors de la universitat, de la carrera de comunicació audiovisual. Aquests professors, van explicar com funcionava un programa de televisió, totes les persones involucrades en el procés de filmació i de muntatge, la utilització de cada aparell...
El plató estava format per dues sales: la de captació i la de control. A la sala de captació es situaven els càmeres, les persones que sortirien en la gravació (en aquest cas, el presentador i els entrevistats), el públic i el regidor. A la sala de control es situaven els aparells de muntatge i so, els tècnics de so i d'imatge i el realitzador, que es el que decidia quina imatge veurien els espectadors, quina música posar, etc. El director i el productor es comunicaven mitjançant uns micròfons i uns auriculars i les seves converses també les podien escoltar els càmeres.

El professor de la universitat també va explicar com es podia entrar a la universitat i va explicar en que consistia el grau de comunicació audiovisual. Quan va acabar d'explicar, va demanar voluntaris per ser càmeres, director, productor, entrevistador, entrevistats i tècnics, i vam posar en pràctica el que havia explicat. Jo vaig fer de ajudant de tècnic.

Hem va agradar molt aquest taller, perquè a mi m'interessa aquest grau, i veure com funciona tot a la realitat va estar molt bé.


 Imatge de la sala de capturació.



 Regidora.



Entrevistador.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada