divendres, 21 d’octubre del 2016

EXERCICI 4 : SITGES



El dia 13 d'octubre vam anar al festival de cinema de Sitges.

Vam veure 7 curts fantàstics.

El que més em va agradar va ser el tercer que vam veure que va ser el de Blight.

Esta dirigit per Brian Deane. Anava sobre un cura (interpretat per George Blagden) que viatjava fins una casa on vivien uns pares amb la seva filla que estava embarassada i a més posseïda. El van trucar per a que fes un exorcisme, i ho aconsegueix després de molt problemes. La filla, te al nadó després de ser exorcitzada i el cura se'l emporta. Quan veus que esta a la barca per tornar, trenca el recipient on estava el dimoni i l'allibera, fent que la filla mati als seus pares i al cura de veritat que anava a fer l'exorcisme. Ell s'emporta al suposat fill de Satanàs.





Va ser el meu preferit, perque la interpretació de tots els actors, sobre tot la de George Blagden va ser impressionant.
També, m'agrada el que han fet amb la il·luminació. Estava tot fosc, donant una sensació de tenebrositat i il·luminaven d'una manera que feia ressaltar les cares i els objectes més importants. Els efectes especials, també estaven molt be, per exemple, la cara de la noia quan el dimoni "sortia" li canviava i també al final del curt canvien els ulls del nadó.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada